gbook
 
 Βιβλίο Επισκεπτών

Βιβλίο Επισκεπτών




Ερώτηση:
Γιατρε καλησπερα.εδω κ ενα χρονο περιπου εχω ουρεοπλασμα.εχω κανει αγωγη με vidramisin αλλα τιποτα ακομα.κανω αναλυση σπερματος, μειωνεται μεν,αλλα δεν εξαφανιζεται.ειμαι 30 χρονων.κ προσπαθουμε με την συζυγο μου να κανουμε κ παιδακι.τι προτεινεται να κανω.

Συμβουλή Γιατρού: Αγαπητέ Κωνσταντίνο!
Το ουρεόπλασμα δεν είναι σημαντικός παράγοντας υπογονιμότητας και μείωσης της ποιότητας σπέρματος.Υπάρχουν πολλές άλλες θεραπείες για την εκρίζωση του μικροβίου.Όμως πρέπει να ερευνηθεί την αιτία υπογονιμότητας.


Καταχωρήθηκε: January 30, 2009
Διαγράψτε αυτή την καταχώρηση Reply to entry View IP address



Ερώτηση:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ!ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΠΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ.ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΘΩ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ, AΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΩΡΕΣ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ.ΑΝ ΠΧ ΔΕΝ ΠΛΗΘΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ BETADINE Η ΚΑΜΙΑ ΑΛΟΙΦΗ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

Συμβουλή Γιατρού: Αγαπητέ Μάνο!
Το πλύσιμο των γεννητικών οργάνων γίνεται συνήθως δυο φορές την ημέρα( πρωί και βράδυ ). Εάν παρόλο αυτά το πρόβλημα παραμένει πρέπει να επισκεφτείς τον ειδικό. Πιθανών συμβαίνει μια μυκητίαση όπου πρέπει να γίνει ανάλογη θεραπεία.


Καταχωρήθηκε: January 30, 2009
Διαγράψτε αυτή την καταχώρηση Reply to entry View IP address


Ερώτηση:
Γιατρέ συγγνώμη και πάλι! Είμαι ο Δημήτρης που σας έγραψα νωρίτερα. Να ρωτήσω γι αυτά τα καφέ στίγματα που παρατηρώ στο σπέρμα μου μετά τη θεραπεία που έκανα. Είναι απόρροια της αιμοσπερμίας και θα φύγουν, τι γίνεται? Είναι απαραίτητο να ενημερώσω το γιατρό μου σχετικά?

Τέλος είναι απίθανο μια τέτοια φλεγμονή (ουρολοίμωξη την ονόμασε ο γιατρός) να προκαλέσει δυσλειτουργια στο μηχανισμό της στύσης?

Ευχαριστώ!

Συμβουλή Γιατρού: Αγαπητέ Δημήτρη!
Τα καφέ στίγματα είναι κατάλοιπα της αιμοσπερμίας. Θα περάσουν. Πιθανόν δεν σου είχα δώσει να καταλάβεις ότι το πρόβλημα με την στύση έχει να κάνει με ψυχογενής αιτία. Όσο θα απομακρύνεται αυτό το δυσάρεστο περιστατικό και δεν θα έχεις καμιά υποτροπή τόσο θα βελτιωθείς με την στύση.


Καταχωρήθηκε: January 30, 2009
Διαγράψτε αυτή την καταχώρηση Reply to entry View IP address


Ερώτηση:
se periptoseis pu kapoios ekspermatonei me avnanismos xoris stisi, den einai poli pithano na exei provlima flevikis diafigis?

I fleviki diafigi borei na antimetopistei monima xoris xeirugeio kai xoris na xreiazetai gia mia zoi na kaneis eneseis or na perneis xapia?apla me kapoia agogi gia kapoia periodo?

mu xei katsei afti i fleviki diafigi epeidi apo afta pu diavazo sto net i stisi mu exei ontos provlima sklirotitas kai diarkeias se ipervoliko vathmo kai gia kairo.

Συμβουλή Γιατρού: Αγαπητέ manoli!
Η φλεβική διαφυγή δεν εκδηλώνεται με την περίπτωση που περιγράφεις.Η διάγνωση γίνεται με το ειδικό τεστ.Και η θεραπεία δεν είναι απαραίτητα επέμβαση.


Καταχωρήθηκε: January 30, 2009
Διαγράψτε αυτή την καταχώρηση Reply to entry View IP address


Ερώτηση:
Γιατρέ γειά σας! Λέγομαι Δημήτρης και είμαι 25 ετών. Καταρχήν να σας πώ ότι συχνά αυνανιζόμουν μπορεί και δυο φορές την ημέρα έχοντας κανονικές στύσεις και με διάρκεια, ενώ καμια φορά αυνανιζόμουν και χωρίς έντονη στύση λίγο πιο βίαια. Εννοείται πως και οι εκσπερματίσεις ήταν μια χαρά και μειώνονταν με την επανάληψη όπως είναι φυσιολογικό! Πρίν 20 μέρες μετά από αυνανισμό παρατήρησα ξαφνικά αίμα στο σπέρμα μου (ήταν κατακόκκινο),ενώ η εκσπερμάτωση δεν είχε δύναμη ως προς την εκτόξευση του σπέρματος και παράλληλα ένιωθα κάποιο μικρό τσούξιμο κατά τη διάρκειά της. Τα ούρα μου ήταν εκ πρώτης όψεος φυσιολογικά (δεν παρατήρησα ίχνη αίματος) αλλά εκείνη τη μέρα που παρατήρησα το αίμα είχα έντονη συχνοουρία και κάποια ελάχιστη δυσκολία στην ούρηση. Μετά την ούρηση ένιωθα ότι η κύστη δεν είχε αδειάσει εντελώς, ότι δηλαδή κάτι έμενε και θα έπρεπε μετά από λίγο να επισκεφτώ ξανά την τουαλέτα. Με όλο αυτό αναστατώθηκα και την επόμενη ημέρα επισκέφτηκα ιατρό ουρολόγο στο νοσοκομείο της περιοχής μου. Αφού του εξήγησα πως έχουν τα πράγματα, μου έκανε ένα υπερηχογράφημα προστάτη βλέποντας αυτόν λίγο μεγάλο στην οθόνη. Επίσης μου έκανε και δακτυλοσκόπηση. Μου είπε οτι πρόκειται μάλλον για κάποια φλεγμονή, ενώ ως προς το αίμα στο σπέρμα μου το απέδωσε σε κάποιο τραυματισμό. Μου έκανε αιμοληψία για έλεγχο PSA, και μου χορήγησε θεραπεία με το αντιβιοτικό TOPISTIN για 10 μέρες προληπτικά μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα για PSA. Μου σύστησε αποχή από κάθε επαφή ή αυνανισμό για το διάστημα των 10 ημερών για να θρέψει η πληγή όπως μου είπε. Το PSA είχε φυσιολογικές τιμές, δηλαδή δεν ήταν ερεθισμένος ο προστάτης όπως μου εξήγησε, οπότε θα έμενα στη θεραπεία αυτή των 10 ημερών. Μετά το τέλος της θεραπείας παρατηρώ -και αυτό με ανησυχεί- οτι δεν έχω καθόλου στύσεις (π.χ. αυθόρμητες, όπως μετά από ένα πρωινό ξύπνημα) ή μπορώ να έχω κάποια στύση μετά από έντονο άγγιγμα στο πεος χωρίς αυτό να είναι σκληρό και με τη στύση να κρατά ελάχιστα. Το σπερμα τώρα είναι λευκό,αλλά υπάρχουν σε αυτό αραιά στίγματα καφέ χρώματος και με την εκσπερμάτιση να μην είναι η καλύτερη δυνατή ως πρός την ένταση ενώ νιώθω μια μικρή ενόχληση κατά την πορεία εξόδου του σπέρματος. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι γιατι δεν εχω καλή στυτική λειτουργία τώρα πλεον, και αν υπάρχει συσχέτιση με τη θεραπεία. Επίσης να σας ρωτήσω τι μπορεί να συμβαίνει και με τα καφέ χρώματος στίγματα στο σπέρμα, αφού όλα αυτά μέ κάνουν να ανησυχώ και με έχουν κουράσει ψυχολογικά. Θα πρέπει να επισκεφτώ ξανα το γιατρό (?) γιατί αυτά δεν τα γνωρίζει.
Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν σας κούρασα με την αναλυτική περιγραφή μου, αλλά ήθελα να καταλάβετε αυτό που με απασχολεί μιας και δεν μιλάμε κατ΄ ιδίαν. Θα ήθελα μια γνώμη για όλο αυτό, να μου πείτε από την εμπειρεία σας.

Σας ευχαριστώ εκ΄ των προτέρων

Συμβουλή Γιατρού: Αγαπητέ dimitri!
Πιθανή αιτία της αιμοσπερμίας είναι ότι έσπασε κάποιο μικρό αγγείο στον προστάτη ή να υπήρχε μια μικρή φλεγμονή.Στην δική σου ηλικία δεν υπάρχει υπόνοια κακοήθειας.Και αυτό καμιά φορά θα αργήσει να επουλωθεί.Τα προβλήματα στην στύση πιθανόν έχουν ψυχολογική αιτία.Πρωινές αυτόματες στύσης μπορούν να μειώνονται χωρίς παθολογική αιτία.Υπομονή και αισιοδοξία.


Καταχωρήθηκε: January 30, 2009
Διαγράψτε αυτή την καταχώρηση Reply to entry View IP address



Ερώτηση:
giatre mou,kalhspera.prosfata ekana mia epembash plastikhs kai epimykhnshs tou xalinou.eimai sthn 5h mera apotherapias kai katevasa to petsaki gia na parathrhsw thn poreia twn rammatwn kai eida oxi 2 alla arketa rammata.pera apo auto,parathrhsa oti otan katevasa to petsaki na dw ws pou tha apokalyptetai h valanos,parathrhsa arketh posothta dermatos na paramenei gyrw apo ayth.H erwthsh mou :einai poly nwris gia na krinw to aisthitiko apotelesma h mhpws to derma tha parei thn morfh tou peous mou?Den exw provlhma mhkous,alla den tha hthela na apoktisw provlima aisthitiko meta thn epemvash,mias kai den eixa prin.Sygnwmh an sas kourasa.

Συμβουλή Γιατρού: Αγαπητέ mario!
Είναι πολύ νωρίς να αποφασίζεις τι θα είναι.Και συνήθως στην διατομή του χαλινού μπαίνουν πολλά ράμματα.


Καταχωρήθηκε: January 30, 2009
Διαγράψτε αυτή την καταχώρηση Reply to entry View IP address


Ερώτηση:
opu fleviki ennousa fleviki diafigi

Καταχωρήθηκε: January 30, 2009
Διαγράψτε αυτή την καταχώρηση Reply to entry View IP address


Ερώτηση:
eimai 30 xronon, igiis kai se sosta kila
gia xronia antimetopiza proori ekspermatosi kai oxi toso dinates stiseis...pote den exo kataferei na eimai mesa se mia ginaika gia 5 lepta sinexomena.
to teleftaio kairo exo kai provlima na apoktiso stisi or einai poli xalari kai diarkei elaxista.Na sas anafero oti gia xronia avnanizomai sixna kai to pio sixno einai na ekspermatono xoris kan na exo stisi kai malista na mu einai poli efkolo na ekspermatoso se elaxisto xrono opote thelo xoris stisi(den einai pathologiko afto?)

diavasa gia ti fleviki kai tremo mipos einai afto kai prepei na kano xeirurgeio

Psixologika exo katerefsei ,de to antexo pleon kai thelo na mu dothei mia efkairia gia mia fisiologiki sxesi mias kai genika kata ta alla eimai mia xara.

Συμβουλή Γιατρού: Αγαπητέ manoli!
Η πρόωρη εκσπερμάτιση μπορεί να έχει ψυχολογικές και οργανικές αιτίες.Αυτές αιτίες αναζητεί ο ειδικός ιατρός και αποφασίζει πως μπορεί να βοηθήσει.Υπάρχουν περιπτώσεις όταν η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ο πραγματικός τρόπος λειτουργίας στον έρωτα οπότε χρησιμοποιούνται όχι φάρμακα αλά κάποιοι μέθοδοι βοήθειας.Πολλοί άντρες με πρόωρη εκσπερμάτιση επηρεάζονται ψυχολογικά και πλέον έχουν στυτική δυσλειτουργία από ψυχογενή αιτία και όχι οργανική.Ραντεβού με ειδικό ιατρό.


Καταχωρήθηκε: January 30, 2009
Διαγράψτε αυτή την καταχώρηση Reply to entry View IP address



Ερώτηση:
Αγαπητε γιατρε, καταρχην συγχαρητηρια για την προσπαθεια να απαντατε οσο καλυτερα γινεται σε ολες τις ερωτησεις.
Στη κοπελα μου προσφατα διεγνωστη οτι εχει κονδυλωματα και γι'αυτο εκρινα σκοπιμο να επισκεφτω και εγω εναν ανδρολογο-ουρολογο για μια αποψη. Και στις 2 επισκεψεις (μια σε ιδιωτη και μια σε γιατρο του ΙΚΑ) ηταν και οι δυο αρνητικοι στην υπαρξη κονδυλωματος και σε μενα. Ο ιδιωτης το μονο ψιλοανησυχητικο που ειδε οτι μικροαλλιωσεις εσωτερικα του δερματος λογω φιμωσης οπως μου ειπε. Παρολαυτα εγω ειπα και στους δυο, χωρις ομως να ξερω τον χρονο εμφανισης (πριν ή μετα την διαγνωση των κονδυλωματων), οτι εχω κατι σαν κρεατοελια λιγο δεξια απο βαση του πεους που καποιες φορες (οχι συχνα) προκαλει εντονο κνησμο (μετα απο αυτο παρατηρω μια μικρη αυξηση στο μεγεθος του). Μου ειπαν και οι δυο οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο και ο ενας προτεινε θεραπεια με κρυοπηξια και ο αλλος (του ΙΚΑ) αφαιρεση με μικροεπεμβαση. Δεν εχω κανει τιποτα, παρολαυτα εχω μια ανησυχια κυριως για το μελλον με καποια αλλη κοπελα (μηπως ειναι κατι μεταδοτικο).
Και κατι ακομα συντομο. Απο την εφηβια μου απεκτησα μια συνηθεια μετα την ουρηση να σκουπιζω το πεος μου με χαρτι υγειας και τελευταια, οχι συχνα, με υποαλλεργικα μαντηλακια αρκετες φορες μεχρι να σκουπιστει. Ειναι επικινδυνη συνηθεια;

Συμβουλή Γιατρού: Αγαπητέ Αλέξανδρο!
Δεν είναι βλαβερή συνήθεια.Όσον αφορά τα κονδυλώματα η μετάδοση γίνεται συνήθως όταν υπάρχουν ορατές (καλά ορατές) βλάβες.


Καταχωρήθηκε: January 29, 2009
Διαγράψτε αυτή την καταχώρηση Reply to entry View IP address



Ερώτηση:
καλησπερα γιατρε . Θα ηθελα να ρωτησω κατι . Μετα απο μια ''εντονη'' σεξουαλικη επαφη που ειχα με την συντροφο μου την τριτη ειχα πονο στους ορχεις οπως ηταν φυσικο . αυτην την στιγμη δεν εχω κατι ιδιαιτερο απλως νιωθω ενα τσιμπιμα στον αριστερο ορχι οταν κανω εντονες κινησεις . προβλημα κατα την ουρηση δεν εχω κανενα απολυτος οπως και κατα τον αυνανισμο . το μονο που βλεπω ειναι ενας εντονος ερεθισμος στον αριστερο και ελαχιστος ερεθισμος στον δεξι. ποια ειναι η γνωμη σας? μηπως πρεπει να επισκεφτω τον γιατρο μου?

Συμβουλή Γιατρού: Αγαπητέ Χρηστο!
Εάν θα παραμένει αυτή η ενόχληση τότε θα επισκεφτείς τον ουρολόγο.


Καταχωρήθηκε: January 29, 2009
Διαγράψτε αυτή την καταχώρηση Reply to entry View IP address
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts